Menu

Cart

Izjava zasebnosti

Izjava o varovanju podatkov in pravni poduk
Opomba: Vsi obiskovalci in uporabniki spletne strani bewidog.net se z uporabo spletne strani strinjajo, da poznajo našo izjavo o varovanju osebnih podatkov in pravni poduk ter da ju sprejemajo.
1. Varovanje vaših osebnih podatkov
ZOO Center, se nepreklicno zavezuje, da bo varovalo zasebnost obiskovalcev in uporabnikov spletne strani bewidog.net. Podatkov, ki nam jih boste posredovali preko spletne strani, ne bomo nikoli uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam, razen na zahtevo pristojnega sodišča, ali jih kakorkoli drugače zlorabili. Pridobljeni podatki se bodo uporabljali zgolj za učinkovitejše zadovoljevanje vaših poslovnih potreb in za zagotavljanje maksimalno pozitivne izkušnje pri uporabi spletne strani bewidog.net.
2. Vpis na spletno stran
Spletna stran bewidog.net vam omogoča članski vpis na spletno stran, s čimer pridobite sledeče ugodnosti:
* Dostop do naših svetovalcev, ki vam bodo po elektronski pošti odgovarjali na vaša vprašanja.
* Dostop do vseh vsebin spletne strani, ki vam jih omogoča uporabniški status.
Z vpisom na spletno stran se strinjate, da vam smemo na vaš elektronski naslov pošiljati naš mesečni elektronski časopis, tedenski premoženjski nasvet in druga morebitna izredna sporočila, ki pa ne bodo presegla količine enega sporočila na teden. 
3. Preklic vpisa na spletno stran / Izpis
V kolikor želite preklicati vpis na spletno stran ali naročnino na elektronsko revijo in prejemanje kakršnih koli elektronskih sporočil, morate poslati elektronsko pošto, da se želite odjaviti. Izpis je mogoče izvesti le osebno z vašega elektronskega naslova. Po izpisu iz spletne strani in potrditvi izpisa boste izgubili vse ugodnosti, ki ste jih pridobili z vpisom, hkrati pa od nas ne boste več prejemali nobenih elektronskih sporočil. Vsi obiskovalci in uporabniki spletne strani so sami odgovorni za svoj lastni izpis. Tudi po morebitnem izpisu bomo še naprej varovali vaše osebne podatke v skladu s to izjavo.
4. Izjava o odgovornosti pri vpisu
Spletna stran bewidog.net striktno uporablja metodo vpisa, katera se uporablja tako, da ko se registrirate dobite potrditveno e-pošto o registraciji. To preprečuje, da bi vas na spletno stran prijavil kdorkoli drug, kot vi sami, oz. kdorkoli, ki nima dostopa do vašega elektronskega naslova. Kljub vsem varovalom pa lahko katerikoli spletni uporabnik v obrazec za vpis vpiše vaš elektronski naslov, s čimer boste nanj prejeli potrditveno elektronsko sporočilo za vpis. V tem primeru vas prosimo, da to sporočilo ignorirate, saj je tehnološko nemogoče imeti nadzor nad takšnimi dejanji, zato podjetje, zavrača vsakršno odgovornost ob morebitnem tovrstnem dogodku. Kljub temu pa vas prosimo, da nas o tem obvestite.
5. Prijava in odjava
Prijava ni enakovredna vpisu, temveč je zgolj ponovna prijava na spletno stran z že obstoječimi podatki (elektronski naslov in dostopno geslo), s katero boste ponovno pridobili dostop do spletne strani ob ponovnem obisku, če niste izbrali možnosti, da si vas spletna stran zapomni, oz. če ste se s spletne strani odjavili. Odjava ni enakovredna izpisu, temveč je zgolj trenutna odjava uporabnika od spletne strani, ki preprečuje drugim uporabnikom istega računalnika, da bi imeli dostop do spletne strani preko uporabnikovih nastavitev. Če se na spletni strani odjavite, se boste na prihodnjem obisku morali zopet prijaviti, in sicer z vnosom vašega elektronskega naslova in dostopnega gesla, ne pa se ponovno vpisati. To možnost uporabite, če pričakujete, da bo z vašim računalnikom delal nekdo drug, pa ne želite, da bi uporabljal bewidog.net z vašim uporabniškim imenom.
6. Piškotki (cookies)
Spletna stran bewidog.net vam nudi možnost, da si vas ob naslednjem obisku zapomni, brez da bi se morali ponovno prijaviti z vnosom svojega elektronskega naslova in gesla, in sicer z uporabo piškotkov, ki se aktivirajo, če pri prijavi izberete možnost »Zapomnite si me!«. Piškotki so alfanumerični znaki, ki se preko spletnega brkljalnika prenesejo na disk vašega računalnika. Ko se ta informacija shrani na vašem disku, naš sistem prepozna vaš brkljalnik in priredi vsebino spletnih strani ter vam dodeli primerni dostop. Naši piškotki ne hranijo nikakršnih informacij o vašem računalniku ali vaših osebnih podatkov.
7. Sprememba osebnih podatkov
Vpisani uporabniki spletne strani 
bewidog.net lahko svoje osebne podatke, ki so jih posredovali pri vpisu ali pozneje, naknadno osebno spreminjajo.


www.bewidog.net
ZOO Center Silva Praprotnik s.p.

Kontaktni podatki

ZOO Center Panda
Silva Praprotnik s.p.

Perzonali 20, 2391 Prevalje

041 457 297

Prijava

fb iconLog in with Facebook