Menu

Cart

Pogoji poslovanja

Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Ce se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da neuporabljate spletne trgovine na spletni strani bewidog.net. Podjetje, ki je lastnik trgovine, si si pridržuje pravicodo spremembe pogojev na spletni strani comp.si kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoce za kupce, zato vam priporocamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.  

Spletna trgovina
Bewidog.net je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje ZOO Center Silva Praprotnik s.p.

Cene
Vse cene v spletni trgovini BEWIDOG.NET so navedene v € (Euro) in v katerih je vkljucen davek na dodano vrednost (DDV). Vse cene vkljucujejo DDV in veljajo ob potrditvi narocila s strani bewidog.net. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog.

Narocila
Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem narocilu so shranjeni pri bewidog.net. Dosegljivi so ali v uporabniškem racunu posameznega uporabnika (dostop preko internata) ali v podatkovni bazi podjetja bewidog.net (dostop osebno ali po telefonu). Pogodba se lahko sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma narocilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k narocilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.

Koraki nakupa - sklenitev pogodbe

Izbor artiklov - oddaja narocila
Uporabnik zbere artikle, ki si jih želi, v košarici, ter na blagajni izpolni vse potrebne podatke in odda narocilo. Narocilo se postavi v cakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo narocila v svoj poštni predal. Kupec ima možnost preklicati narocilo v vrsti preko elektronske pošte v casu dveh ur. Narocilo se hrani v "Arhivu" na strežniku ponudnika. Uporabniku je dosegljivo preko povezave "Moja narocila" v stolpcu "Prijava".

Narocilo potrjeno - pogodba sklenjena
V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda narocilo, preveri dobavljivost  izdelka ter potrdi narocilo oziroma ga zavrne. 
V primeru, da se cena v casu obdelave narocila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da poklice uporabnika na njegovo telefonsko številko. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve narocila s sporocilom "V obdelavi" nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve narocila pa pogodba ni sklenjena.

Blago odposlano
Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim racunom in morebitnimi navodili in garancijskim listom.

Dobavni rok
Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do narocnika v navedenih rokih. Po oddaji narocila boste prejeli sporocilo z kopijo narocila, ki vsebuje narocene artikle in skupno ceno. V sporocilu narocila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim narocilom. V primeru, da blaga, ki ste ga narocili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku. 

Preklic narocila
Uporabnik lahko preklice narocilo v roku 2 ur po oddaji narocila po elektronski pošti. Po preteku 2 ur mora preklic narocila opraviti preko telefona.

Dobavni rok
Spletna trgovina bewidog.net se bo potrudila, da bo blago dostavljeno do narocnika v navedenih rokih. Po oddaji narocila boste prejeli njegovo potrditev, ki vsebuje potrditev narocenih artiklov in skupno ceno. V potrditvi narocila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim narocilom. V primeru, da blaga, ki ste ga narocili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku. Bewidog.net lahko v casu do izdaje obvestila, da je narocilo "V obdelavi", narocilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne. 

Dostava
Dostavo narocenega blaga opravlja Pošta Slovenije. Vsa narocila opravljena do 12h bodo odpremljena še isti ali naslednji dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoracen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali narocilu. V primeru, da vas ob casu dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporocili dobavni rok za narocene artikle. Dodatne pogoje in informacije o dostavi najdete na povezavi 

Pravno obvestilo
Spletna trgovina bewidog.net in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zašciteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti
bewidog.net se trudi, da bi ta stran vkljucevala tocne in ažurne informacije. Vendar pa bewidog.net ne daje garancije ali jamstva za tocnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani bewidog.net. Slike artiklov so simbolicne in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).

Kontaktni podatki

ZOO Center Panda
Silva Praprotnik s.p.

Perzonali 20, 2391 Prevalje

041 457 297

Prijava

fb iconLog in with Facebook